قوانین رستوران
برای تمامی پرسنل
در هر سطحی از امور
ليست قوانین
1- طبق زمان مشخص اعلام شده وارد رستوران شوید .
۲- فقط در شیفت تعیین شده خود ورود و خروج انجام دهید .
3- در صورت تغییر شیفت یا هر دلیل دیگری یک روز قبل با مدیریت هماهنگ کنید .
۴- زمان ورود به رستوران حداقل ۱۵ دقیقه قبل از شروع شیفت کاری می باشد بدین دلیل که ۱۵ دقیقه وقت بابت نظافت شخصی و تغییر و پوشیدن لباس فرم را داشته باشید .
۵- حداکثر زمان تاخیر در زمان شیفت ۱۵ دقیقه هر هفته برای هر روزی می باشد بدین معنا که در هفته فقط یک روز آن هم فقط ۱۵ دقیقه حق تاخیر وجود دارد و در صورت بروز همچنین مشکل حتما با تلفن مدیریت تماس گرفته را اطلاع دهید.
۶- در زمان ورود ابتدایی ترین کار این است که بصورت بدون وقفه وارد اتاق پرو شده و لباس فرم مخصوص خود که در کمد شخصی هر نفر می باشد تعویض لباس خود را انجام دهید و سپس وارد مجموعه شوید.
۷- نظافت و شستشوی لباس های کار هر شخصی به عهده خود آن نفر می باشد.
۸- نظافت فردی هر شخص بایستی به گونه ای می باشد که هیچگونه کثیفی یا ژولیدگی هر لباس و صورت
شخص وجود نداشته باشد.
۹- آقایانی که دستهایشان دارای موی زیاد از حد تعارف می باشد بایستی حتما اصلاح کنند .
۱۰ – بعد از تعویض لباس شخصی لباس فرم پرسنل بایستی سریعا به قسمت مربوط به کار خود مراجعه کنند.
۱۱- در زمان ورود به آشپزخانه یا سالن یا هر بخش دیگری پرسنل بایستی از دستکش مربوط به آن بخش استفاده کنند.
۱۲-تمامیه پرسنل در روزهای آموزشی همه ی وظایفشان در قسمت های مختلف مشخص شده است . اما با این حال مدیریت رستوران حق جابجایی پرسنل در هر بخشی را نسبت به کارایی پرسنل دارد.
۱۳- در صورت توجیح نبودن پرسنل ، می تواند با یک جلسه با مدیریت مجموعه تمامی وظایف و امور خود را آگاه شوند.
۱۴- در زمان ورود پرسنل به بخش های خود بایستی از تمامی اتفاقات و کسری های شیفت قبل با خبر شوند در صورت بروز مشکل حتما آن را سريعاً بدون فوت وقت به مدیریت خبر دهند این موضوع در صبح برای تمام وقت ها صرف می کند .
۱۵- هر شیفت بایستی در زمان تحویل گرفتن بخش خود از شیفت قبل نظافت آن بخش را چک کند .
۱۶- بعد از کامل شدن تحویل شیفت از شیفت قبل بایستی تمامی متریال های موجود برای تولید هر بخش چک شود و در صورت نداشتن آن سریعا به تولید آن محصول اقدام کنند.
۱۷- تمامی متریال های در رستوران و تمامی فعالیت های حتی نظافت و چیدمان ظروف دارای نظم خاص خود می باشد که اشخاص مربوط به هر بخش کاملا توجیح می شوند و تمامی نام برده ها بایستی همیشه و هر شرایطی در محل خاص خود که تعریف شده اند قرار بگیرند. این موضوع در مورد بخت و سرو وجایگذاری محصولات قابل ارائه نیز صدق می کند که به صورتی که حتی سایز برش دادن و خرد کردن هر متریال و نیز اسمبل کردن هر محصول به روش خود آموزش داده شده است و بایستی حتما به همان شکل ارائه شوند . ۱۸- هر محصول و یا هر متریال پایه زمانی مشخص برای تولید خود را دارا می باشد پس بایتسی از زمان تولید کارمان تا زمان سفارش و از آن به بعد تا زمان تحویل محصول طبق اصول آموزش داده باشد و هیچگونه ناهماهنگی در نظم زمان بندی آن ها وجود نداشته باشد.
۱۹- تمامی پرسنل از خدماتی نظافتی تا مدیریت بخش ها و ظیفه دارند تمامی امور را نه در زمان آموزش به خوبی فرا گیرند .
۲۰ در زمان ورود پرسنل بعد از تعریف لباس بایستی گوشی موبایل خود را سایلنت کنند و تحویل صندوق دهند و در زمان اتمام شیفت آن را تحویل بگیرند برای پسٹل تمام وقت گوشی استفاده کردن در ساعات ۱۶ الى ۱۸ آزاد می باشد.
۲۱- در زمان شیفت کاری تمامیه پرسنل فقط بایتسی مشغول به کارهای عرف خود باشند و هیچگونه رفتار نامربوط به کار را با یکدیگر نداشته باشد.
۲۲- روابط بین آقایان و خانم همیشه بایتسی با احترام و دارای خط قرمز باشد و هیچ وقت نبایستی خطوط قرمز تعیین شده و روابط بین مرد با مرد، زن با زن و مرد زن رد بشود.
۲۳- درب های پرو در زمان تعویض لباس بایستی همیشه بسته باشند.
۲۴- هر بخش دارای مدیر مخصوص خود می باشد و تمامی پرسنل بایستی مطیع امر آن فرد مشخص شده باشند و در صورت داشتن مشکل با مدیر مربوط یا پرسنل هم سطح خود نبایستی هیچگونه بحث یا مشکلی ایجاد شود. تمامی این مشکلات توسط مدیریت مجموعه تحلیل می شود و قانون رستوران توسط پرسنل اجرا می شود.
۲۵- تمامیه متریال ها از خام تا پخته ، بسته بندی قافله ، خراب تا سالم و همه ی اجزای اصلی رستوران فقط مخصوص میهمانان آن مجموعه می باشد و هیچ کدام از پرسنل حق استفاده از آن ها را ندارند .
۲۶- در صورت وجود صبحانه ، ناهار ، شام و میان وعده ها فقط آن وعده های مشخص با متریال و مواد معلوم قابلیت استفاده را دارند در غیر این صورت هیچ کدام از پرسنل حق استفاده از محصولات و متریال ها را ندارند ، در صورت نیاز حتما با مدیریت هماهنگ کنید.
۲۷ هر پرسنلی به هر دلیل اگر دارای شکل در مجموعه بود فقط می تواند آن موضوع را با مدیریت مجموعه در میان بگذارد و نبایستی هیچ وقت شایعه یا مرض بدون حضور آن شخص گفته شود .
۲۸- در زمان اتمام هر شیفت مسئول همان شیفت بایستی سیستم کاری خود را کاملا نظافت کند و تمامیه مسائل پیش آمده هر شیفت خود از قبیل تغییر هر غذا توسط مدیریت یا هر مسئله ی دیگری را حتما به اطلاع شیفت بعدی برساند.
۲۹- حتما بایستی در صورت دیرکرد شیفت بعدی پرسنل شیفت قبلی صبوری کند تا فقط شیفت بعدی خود به محل برسد و این دیر کرد حتما بایستی کتبی به مدیریت اجاره داده شود.
۳۰- زمان مساعده گرفتن پرسنل از قبیل مشخص شده است که پانزدهم هر ماه می باشد هم در این زمان و هم در زمان های غیر متعارف در صورت تقاضای مساعده حتما بایستی یک روز قبل به صورت کتبی فرم مساعده پر شود و در زمانی که با مساعده مشخص موافقت شد حتما پرسنل بایتی با حساب گری همکاری کنند و فرم های دریافت نقدی وکالت را کاملا واضح امضاء و اثر انگشت و تاریخ بزنند.
۳۱-تمامیه وسایل شخصی پرسنل بایستی در کمد آن ها در داخل اتاق پرو باشد و در صورت گم شدن وسایل آن ها مسئولیت به عهده خود آن فرد می باشد.
۳۲- پرسنل هر بخش مسئولیت تجهیزات و محصولات خود را به عهده دارند و بایستی در نگهداری سلامت از آن ها کوشا باشند و هیچ پرسنلی حق استفاده از وسایل و بخش های پرسنل دیگر را بدون اجازه ی آن فرد ندارد .
۳۳-مسئولیت فاکتور زدن و استفاده از صندوق فقط به عهده واحدها می باشد و هیچ پرسنلی حق استفاده از این وسایل را ندارد و حتی اجازه صندوق ها
۳۴-برای مرخصی و جابه جایی پرسنل حتما بایستی فرم مربوط به مرخصی و تغییر شیفت در پرونده هر فرد ارائه شود ثابت گردد.